top of page

Wie ben ik?

Een blog beginnen is iets waar ik al jaren over nadenk. Maar hoe doe je dat nou precies? Waar begin je mee? Laat ik maar bij het begin beginnen en mezelf voorstellen: Ik ben Whitney (24) jaar, ik woon in Zeeland samen met mijn partner Jeffery (29) en ons dochtertje Zoë (1).


Momenteel ben ik zwanger van ons 2e kindje.


Ik werk 1 a 2 dagen in de week bij Stichting Philadelphia zorg (gehandicapten zorg) en zorg daarnaast voor onze dochter. Jeffery werkt fulltime bij van Mossel (autoschade bedrijf).


We zijn nu 4,5 jaar samen en hebben al heel wat meegemaakt. Een aantal korte voorbeelden: Ik heb hele erge knie problemen gekregen waardoor ik bijna een jaar thuis gezeten heb en niet meer kon lopen, we hebben een mola zwangerschap, een miskraam en daarna een moeizame zwangerschap achter de rug en na de geboorte van Zoë kwamen we erachter dat haar schedeltje verdraaid was wat lijden tot veel pijn, stress en onrust bij Zoë en dus een hele moeilijke start.

Onder andere zal ik over deze onderwerpen meer gaan vertellen maar ook over mijn huidige zwangerschap.


In mijn kindertijd kwamen ze erachter dat ik dyslexie heb hierdoor is mijn schoolperiode altijd anders geweest als bij de meeste kinderen. Ook hierover zal ik meer gaan vertellen in de hoop dat ik andere hier mee kan helpen.


Wat kun je nu verwachten bij mijn blogs? Over een aantal onderwerpen waarover ik zal schrijven ligt een taboe. Mijn doel is om juist ook daar over te gaan vertellen en dat taboe te doorbreken ik wil schrijven over onderwerpen waarmee ik mensen kan helpen of inspireren. Ik wil dat zodra je klaar bent met het lezen van mijn blog denkt ja hier heb ik wat aangehad. Dit kan gaan over serieuze onderwerpen maar ook gewoon leuke simpele dagelijkse onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft.

Bijvoorbeeld een lekker kook of bak recept en alledaagse gebeurtenissen.


Voor nu is dit een kleine samenvatting over wie ik ben en wat ik wil gaan bloggen. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn blogs en wens jullie veel lees plezier.227 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page